Posts

Posts uit april 22, 2021 tonen

Vuur!

Afbeelding
LICHT!   En dìt is "duisternis "....
Afbeelding
 

Niets mis mee hoor....

Afbeelding
 Alles op z'n tijd...Vandaag is anders dan gisteren. Zó is (het) leven! De avond is anders dan de morgen...

Voor de "doe het zelver"

Afbeelding
 Voor volgende week is de weersvoorspelling +20 graden. Na deze vorstperiode wel een beetje grote overgang voor de "ouder wordende" mens 😁 Je kon de overgang gisteren al voelen. Verraderlijk!! Soms kan je wat "in de kreukels" wakker worden. Fijn wanneer je dan wat in huis hebt om te "verwarmen" anders dan de huisverwarming. En ik besefte opnieuw hoe belangrijk het is juist in deze tijd waarin we allemaal wat onderkoeld lijken óók wanneer de buitentemperatuur omhoog gaat te zorgen dat we ongemerkt niet "onderkoeld" zijn. Ook het humeur, de stemming verandert wanneer je "koud" bent. Dus hier eens een keer een webwinkel waar best wat aandacht voor mag zijn. Vind ik... 😁  www.wikkelfee.nl (Geen dank voor een tevreden klant 😘) 

Genees - Kunst. 100 jaar. ..

Afbeelding
 Ontroerend en indrukwekkend. Helaas geen Engelse ondertiteling.  Twee "keien".... 😍

Heilige Antonius de Grote (van Egypte)

Afbeelding
✝️356   17 januari zijn gedenkdag...  "Wie kan gered worden?" was de vraag. Het antwoord luidde : "De nederige"....  Herkenbaar... 

Nogmaals deze morgen...

Afbeelding
Déze morgen vreugde in het spel van het licht in het water, de spiegelingen in het water.." zo boven zo beneden"..😉, de eendjes  die het  "V"- teken in  het water "meetrekken"!!  Oei...  "Lichtspel"...  "Gespot"... 🌝 "Mijn" eendjes.. 🌞 Spiegeling..

Morgenwandeling.

Afbeelding
Mystery guest...  "Mijn" bankje 🙏 om  Uitzicht.. 😁