Posts

Posts uit oktober 20, 2021 tonen

Ontsporing.. ๐Ÿ˜ญ

Afbeelding
 Dit is toch aardig. Rechtsonder houd ik erin. Linksonder en in de top zou ik andere namen invullen. Geen Brabantse driehoek ๐Ÿฅ•. BD erbij lijkt me wel iets. Niets van doen met een zekere mooie landbouwmethode die รณรณk grens-overschrijdend/overstijgend is. ☀️ Iets ruimere driehoek houd ik wel van. AA zou ook wel kunnen. Oei glad ijs.... ๐Ÿ˜ ๐Ÿ•บ ๐Ÿ™ Op driehoeksverhoudingen รจn shoppen heb ik het niet zo, maar soms lopen de dingen wat uit de hand in relaties.  ๐Ÿ˜ De geest weer in de fles krijgen is niet altijd eenvoudig. Eenmaal ontspoord... Pffff.  PS. Voor de intimi: AA te E. Iedere dag een besloten meeting. Na gedane arbeid. ๐Ÿคฃ Dit was het laatste voor deze dag. Nu ga ik me met verhevener zaken bezig houden. Beetje "ontwortelen" om zo te zeggen. ๐Ÿฅ•๐Ÿฅ•๐Ÿฅ•

Gezworen kameraden.

Afbeelding
  Iets uit de "oude doos" zo lijkt. Maar hoe anders wordt het wanneer naar buiten toe niet mag (b)lijken dat het "gezworen" kameraden zijn. Even los ervan hoe ver dat "gezworen" gaat. Het heeft soms meer weg van bevroren wanneer de รฉรฉn over de ander spreekt waar die ander natuurlijk niet bij is. Maar dร t kan een truc zijn om de vriendschap te verdoezelen. Tja de duisternis geeft niet zomaar z'n geheimen prijs. Dร ร r is licht bij nodig. Stralend zonlicht... ๐Ÿ˜ Zรณ is het. 

Waarheid of onwaarheid... Vreugde of verdriet.

Afbeelding
Een vrije keuze...   

De Zon... Liefde

Afbeelding
The sun never says to the earth : "You owe me"  De mens die zรณ in het leven staat is wรจrkelijk  VRIJ.  Hij/zij is gelijk de Zon!