Posts

Posts uit augustus 2, 2021 tonen

Géén Russische roulette!

Afbeelding

Rustige dagafsluiting.. 😁

Afbeelding
 

Wàt is het verschil? 2

Afbeelding
 Wat is het verschil in het gevoel?  Voor mij vergelijkbaar met het verschil tussen een (oude) tempel en een bunker. Is niet oneerbiedig bedoeld... 🙏  Het eerste Goetheanum. (Dornach)  Het model...  Het tweede Goetheanum 

Wàt is het verschil?

Afbeelding
Wat is het verschil tussen de oude (mysterie)tempels en bunkers??  In bunkers kan/kon je "bunkeren"...  In oude tempels...  Hoe ging /gaat het verder nà het "bunkeren" of het nà "tempelieren"?? 

"Bunker"(en) ... Jong geleerd oud gedaan!

Afbeelding
Dit is de "overlevingstruc": Waar andere "vogels"  vleugellam geworden zijn ga jij door met Fietsen.....  Onvermoeibaar!  Altijd!!  Wie het "koekoeksnest" kent is altijd in het voordeel..... De rest van het leven!! Dus niets te klagen 😊 Ooh ja, I know "Things" 🙏 Ja zó was mijn leven wel... Ik bleef "fietsen" door  "oorlogsgebied". Beetje van bunker tot bunker. Even "bunkeren" en dan weer verder.  ☀️  Niet dat ik al dood ga maar dit is toch een mooi "aangevertje" voor wie de grafrede wil houden 😘 In drie zinnen is werkelijk àlles gezegd!!  ❤  En dàt zal dan het einde zijn van een soort " Russische roulette"....Niet dat ik aan dat spelletje meedeed. Eerder was/leek ik het "speeltje"...of de inzet. Tja àlles gezegd in een paar zinnen voor wie  dán nog durft.