Nieuwe dag... Woensdag.

 

Tja óók dit nog.
 Zo worden
de meeste boeken,
toespraken 
geschreven,
 maar ook
 de meeste "levens
geleefd"...
Maar wie "slaapt"
 merkt er
niets
 van hoor.
Die hoort niets,
ziet niets,
voelt niets..
weet niets.
"Onschuldig" als
een baby.
Totdat, totdat... 
☀️ 


De wereld ontwaakt hier weer om slaapwandelend de rest van deze dag te "leven". Wèl luidruchtig. Ja, ik hoor zonder gehoord te worden. Ik zie zonder zèlf gezien te worden. Ik ken zonder gekend te worden. 

Ieder leeft hier zoals ie wenst. Maar slaapwandelen in de dakgoot is link..Géén rekening houden met je medemens is vragen om problemen. Maar als je slaapt heb je geen problemen, dùs geen buren, dùs geen medemens en doe je maar wat. Geen last van het geweten ook. Alles, alles in diepe slaap. Bewusteloos. Totdat je naar beneden kukelt en met veel kabaal uit de slaap gewekt wordt. 

Allee lieve mensen.... Zó vergaat het niet mij alleen. Maar godzijdank we hebben God! En die hoort en ziet pas werkelijk àlles. Die kent als geen ander en is het minst gekend. Vandaar de rotzooi hier en in de wereld. En het zijn waarachtig niet alleen de politici die de troep veroorzaken. Op deze mensen alle schuld schuiven is te goedkoop.

Woensdag... 😁 We keren ons alweer naar het weekend, de zondag. Vorig weekend ligt achter ons en we strekken ons uit naar wat vóór ons ligt. En wat nù is daar kuieren we fijn overheen. Wat niet weet wat niet deert. Straks is het weer  ☀ dag... Tijd om bij te komen van de slaap. 🌈





Reacties

Populaire posts van deze blog

Verleden, heden, toekomst (nú)!

Stoppen met liegen....