Veranderlijk maar betrouwbaar..



Dat de wisseling van het seizoen er zal zijn daar kunnen we toch nog wel zeker van zijn. Dat geloven we ook omdat we het aan de lijve ondervinden.

Wanneer het herfst wordt gaan we niet zeveren dat het misschien toch geen herfst is. We weten wel beter en worden voor gek versleten wanneer we het zouden ontkennen. 

Vreemd is dat we niet voor gek versleten worden wanneer we veranderingen in een mens ontkennen en hardop in twijfel trekken. Wanneer van àlles uit de kast gehaald wordt om maar aan te tonen dat het niet zo is, dat het niet kàn. Een leugentje meer of minder doet er niet eens toe. 

Wàt doen we wanneer we op deze manier met een integer medemens omgaan? Met iemand die àlles uit de kast èn de portemonnee haalt om (grote) veranderingen te bewerken in zichzelf. Iemand die in stilte misschien wel hele grote offers brengt. 
Wàt doen we met deze medemens wanneer we zelfs het tegenovergestelde beweren?? Hem of haar behandelen als een "niets"?? Wanneer we deze mens kleineren?? Achter de rug om zo iemand ook nog eens onderuit halen?? Zo'n mens isoleren?? 

Het besef hiervan lijkt
 vaak nauwelijks
aanwezig! 


Wàt doen we met de geestelijke wereld wanneer we zo handelen en spreken. Michaëlisch is het zéker niet. Eerder werk van de tegenkrachten. We bevechten een integer mens die bewust vóór Michaël strijdt. Zo strijden we rechtstreeks tégen Michaël. 
Laten we dan ook maar niet meer mooi wauwelen over Michaël. Die heeft daar geen boodschap aan. 
We voeden "slechts" de draak!! 

Lekker volgevreten al deze draak!! Vetgemest!!! Gevoerd... want vanzelf gaat dat ècht niet!! En Joris maar z'n best doen! 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Verleden, heden, toekomst (nú)!

Stoppen met liegen....